суббота, 4 июня 2016 г.

Краматорск. Возвращение команды "Профессионалов" / 03.06.2016


Текст этого материала взят в оригинальном виде у родительского комитета кружка юных борцов (по греко-римской борьбе)  "Профессионалы".

В місті Новоукраінка Кіровоградської області з 01-02 червня проводився відкритий чемпіонат області з греко-римської боротьби серед юнаків та підлітків 2004-2005, 2006-2007 років.на змаганнях приймали участь спортсмени Новоукраїни, Кременчука, Кіровограду, Краматорська (Центр позашкільної работи спортивного гуртка з греко-римської боротьби "Професіоналів". Керівник заслужений працівник фізичної культури та спорту України Авраменко В.А.)

Наші спортсмени в жорсткій боротьбі здобули слідуючи нагороди :

1. Демянко Давид ОШ№8, категорії 27 кг. - 1 місце
2. Фесенко Михайло ОШ№8, категорії 29 кг. - 1 місце
3. Трунов Володимир Ош№9, категорії 24 кг.-1 місце
4. Нонь Микита ОШ№2,категорії 26 кг.- 2 місце
5. Гринев Максим ОШ№9, категорії 37 кг.- 2 місце
6. Мельников Олег ОШ№9, категорії 38 кг.- 2 місце
7. Гребенюк Ілля ОШ№9, категорії 40 кг.-2 місце
8.Ангелов Святослав ОШ№9, категорії 46 кг.- 2 місце.

А виступ нашої акробатки Савченко Олександри, учениці ОШ№9, зірвав оплиски в залі. На змаганнях були присутні знаменитості, ветерани греко-римської боротьби, Бондарь Микола - заслужений тренер України, тричи чемпіон України. Масол Альберт - чемпіон та призер України, майстер спорту. Сушко Микола- майстер спорту, чемпіон України. Горбань Микола, майстер спорту. Перші керівники міст та областей Кіровограду, Новоукраїнки, Миргороду, Кременчука,


31 травня наші "Професіонали" прийняли участь у військово-польових сборах.Змагання проводились у війського-спортивному таборі, який розташований у мальовничному містечку Новоукраїнка в центрі України, де джерело Б'є з природного каміння.Діти переправлялись на підвісних канатах, стріляли з пневматичної гвинтівки, вчились надавати першу допомогу постраждалим, розпалювали багаття, варили уху, співали пісень, розказували вірші.
  Наші діти оглянули Новоукраїнський краєзнавчий музей, де були військові знаряддя відчизнянної війни та сучасної зброї, хліборобські знаряддя, петриковський розпис, вишиті ікони та багато іншого.Познайомились та подружились з дітьми Кіровоградщини і Полтавщини. За дні спілкування місто Краматорськ та Новоукраїнка стали побратимами. Хочеться від душі подякувати та низько поклонитися за прийом, доброзичливість людей Новоукраїнка: міському голові Корінному Олександру, тренеру греко-римської боротьби Тоток Олександру, директору товариства "Степ-Агро " Архiрію Володимиру, Ігорю Радіонову, Миколі Сідоренко,членам громадської спілки "Сворог №2 м.Харків.", членам "Сворог №1 м. Краматорськ".
  Батьківський комітет спортивного гуртка греко-римської боротьби "Професіонали" виражають велику подяку тренеру педагогу ЦПР за організацію та підготовку до змагань.
  Ми звертаємось до міського голови м. Краматорська Андрія Панкова, що до відкриття в місті комплек4стної школи військово-спортивного напрямку. В цій школі дітей будуть навчати плаванню, стрільбі, туризму, кулацькому бою, вмінню надавати першк допомогу постраджалим, виживанню в екстримальних умовах.

         З повагою, батьківський комітет гуртка з греко-римської боротьби "Професіонали".

Как встретили юных борцов в Краматорске в этих фото















































































Комментариев нет:

Отправить комментарий

Контакты: